Welkom op mijn netvlies.

Translate

donderdag 27 oktober 2011

De kristallen bol...

Het Weerspiegelende Orakel

Bijna elke cultuur heeft op een bepaald moment wel georakeld met weerspiegelingen. De allerberoemdste ziener is Michel de Notredame ofwel Nostradamus (1503-1566), die onder andere de Grote Brand van Londen in 1666, de Franse Revolutie en de atoombom voorzag.

Visioenen oproepen

Kies een rustige, opgeruimde kamer en maak hem schoon, want stof belemmert paranormale verschijnselen. Doe de gordijnen dicht en zorg voor een klein beetje kaarslicht. Het beste is dat er maar één ander persoon aanwezig is en dat die tegenover u, de ziener, zit. Maak de kristallen bol schoon met een beetje witte azijn en lauw water en poets hem daarna droog met een zeemleer.

Energie richten

Zet de bol zijn voet, concentreer u en kijk diep in het kristal. Al snel zullen er onduidelijke beelden verschijnen die op wervelende wolken lijken, meestal omfloerst door een melkwitte waas. Het gebeurt zelden dat u onmiddellijk taferelen of beelden te zien krijgt, alleen een begaafde helderziende lukt dat, maar een wazige indruk is meestal voldoende als begin. Zodra u opgaat in uw kristallen bol, zullen de wolken en beelden meer kleur en vorm krijgen. Elke kleur leidt tot een andere interpretatie. Met wat oefening leert u vastomlijnde beelden in de wolken te onderscheiden. Deze leveren de nauwkeurigste lezingen op.

ZORG VOOR UW BOL

Stel uw bol nooit bloot aan
direct zonlicht. Maanlicht
is echter gunstig.

De wolken

Koop een kristallen bol van uitstekende kwaliteit als u vastbesloten bent om 'de mysteries van de wolken' serieus te bestuderen. Traditionele zieners kijken alleen naar zwarte en witte wolken, maar met de moderne benadering worden ook kleuren in beschouwing genomen.

Zwarte en witte wolken

Zwart en wit zijn meestal de eerste kleuren die verschijnen. Wit voor rust en voldoening, zwart voor naderende problemen. Wacht tot de nevels vormen, symbolen of zelfs beelden laten zien.

Rode, oranje en gele wolken

Het kost veel energie om een onderneming te laten slagen. Bezint eer ge begint. Stilstand is slecht, zorg voor beweging. De gezondheid is goed.

Blauwe, indigo en paarse wolken

Nu is het tijd om uw leven te herzien en te ordenen. Als u nauwkeurige plannen maakt en uitvoert, kunt u krijgen wat u wilt, maar zorg ervoor dat u niet in een sleur verzandt.

Groene wolken

Geld is geen probleem. Besteed aandacht aan relaties en liefde. Het is een gunstige tijd voor het thuisfront.

Bewegende wolken

De richting van de wervelende mist in uw kristallen bol geeft duidelijke atwoorden op ja- of neevragen. Als de wolken gekleurd zijn, leveren deze stille beelden nog meer informatie op.

OPSTIJGEND


- Ja op alle vragen.
- Rood, oranje en geel: extreme, positieve activiteit.
- Groen: het leven is goed; stabiele periode.
- Blauw, indigo en paars: alle noodzakelijke wijsheid en ervaring zijn nu aanwezig. Streef naar zelfontplooiing.

DALEND


- Nee op alle vragen.
- Rood, oranje en geel: door onoplettenheid en nonchalance kan uw status een lelijke deuk oplopen. Afsluiting van een project is dichterbij dan u denkt.
- Groen: het geld gaat sneller de deur uit dan het binnenkomt.
- Blauw, indigo en paars: onbenutte kansen en teleurstellingen. Grootheidswaan ligt op de loer.

BEWEGING NAAR LINKS


- Positieve energie verdwijnt bijna.
- Rood, oranje en geel: het is te laat. Kansen zijn u ontglipt.
- Groen: het geld raakt op. Men is jaloers op u.
- Blauw, indigo en paars: dit is niet de juiste tijd om door te zetten of promotie te vragen.

BEWEGING NAAR RECHTS


- Een goed teken; u kunt steun verwachten.
- Rood, oranje en geel: snelle resultaten. Reken op afzeggingen.
- Groen: een comfortabele tijd, vraag een lening aan!
- Blauw, indigo en paars: een gunstige tijd om de voorgrond te treden en erkenning te vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten